Néhány híres apa megosztotta, hogy milyen apának lenni, és következő cikkünkben ezeket a történeteket szeretnénk megosztani.
(1) Will Smith

A díjnyertes színész és a háromgyermekes apa azt mondta, hogy 6 éves korától fogva az apaságról álmodott. Bár az apasághoz vezető út nem volt könnyű, és első házassága Sheree Zampinóval válással végződött, a színész elismeri, hogy sokat változott az évek során. A Men in Black sztárja és felesége, Jada Koren Pinkett 2 gyermeket nevelnek együtt. „Nincsenek szabályok. Ez inkább művészet, mint tudomány, és én szeretem, amit együtt festünk” – mondta a színész a feleségének, amikor a szülői életről beszélt.
(2) Matthew McConaughey

Matthew McConaughey egy másik híres apa, aki már kiskorában tudta, hogy családot szeretne. „8 éves voltam, amikor rájöttem. Apa akartam lenni – mondta. Az Oscar-díjas színész 3 gyermeket nevel feleségével, és őszintén hiszi, hogy a családja a legnagyobb teljesítmény. „Emlékszem, ahogy 8 évesen ezt mondtam: „Ha apa leszek, akkor leszek csak igazán sikeres” – mondta.
(3) Ryan Reynolds

A Zöld Lámpás sztárja és 3 lány édesapja vidám tweetjeiről ismert a gyermeknevelésről. Reynolds fiús családból származik, és bevallja, hogy soha nem gondolta volna, hogy lányapa lesz. “Én vagyok a legfiatalabb 4 fiú közül, így számomra 3 lány nagy kalandnak bizonyul, de imádom minden másodpercét” – mondta.
The post 10 alkalom, amikor híres apák beszámoltak az apaságról appeared first on Top Pont.