Íme tíz, egykoron híres színész, aki mára önmaga paródiájává változott.
1) Val Kilmer

Val Kilmer karrierjét színházi darabokban kezdte, majd a filmezés felé fordult és a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja és szexszimbóluma lett. Vígjátékokban, akciófilmekben és drámákban egyaránt remekelt. Olyan filmekből ismerhetjük leginkább, mint a Top Gun, Top Secret!, Batman Forever, The Doors, Tombstone vagy a The Saint.
2) Anjelica Huston

Nem kétséges, hogy Anjelica egyike a legnagyobb ma is élő színésznőknek, azonban a plasztikai beavatkozások sajnos rajta is kifogtak. Számos díj és jelölést bizonyítja ezt. Háromszor jelölték Oscar-díjra, ebből egyszer szoborra is váltotta a jelölést. Máig egyik legtöbbet emlegetett alakítása Morticia Addams.
3) Olsen ikrek

Mary-Kate Olsen és Ashley Fuller Olsen vagy ismertebb nevükön az Olsen ikrek (Sherman Oaks, Kalifornia, 1986. június 13.) amerikai színésznők és divattervezők. A hasonló kinézetű ikrek első fontos szerepe Michelle Tanner volt a Bír-lakban. Hatéves koruktól kezdve kezdtek el szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A Dualstar nevű cégükön keresztül az Olsenek felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.
The post 10 egykori filmsztár, aki mára önmaga paródiájává változott appeared first on Top Pont.