Vannak azonban színészek, akik egyenesen vakmerőek, és kockára teszik az egészségüket, sőt akár az életüket, hogy egy kis izgalmat csempésszenek a nézők életébe.

1) Channing Tatum, Foxcatcher

A film forgatása közben Channing Tatum-mal rejtélyes dolog történt. A Mark Schultz szerepében játszó színésznek a forgatókönyv szerint be kellett volna vernie a fejével a tükröt, mely be volt vonva műanyaggal Tatum védelme érdekében. A színész azonban elvesztette az önuralmát: háromszor is nekiütötte magát a tükörnek, összetörte, a fejével együtt. A képkockákon látható vér nem ketchup volt. Tatum nem tudta megmagyarázni, mi ütött belé.

2) Sylvester Stallone, Első vér

A vietnami háború veteránjáról, John Rambo-ról készült első filmben a színésznek egy hatalmas szikláról kellett leugrani, hogy elmeneküljön a rendőrök elől. Bár a trükk nagy kihívás volt, a színész nem akart kaszkadőrt maga helyett. Döntésének két törött borda volt az eredménye, és egy látványos jelenet, melyben fájdalmas kiáltása igazán autentikus.

3) Leonardo DiCaprio, Django elszabadul

DiCaprio sem kerülhette el a traumát. A Django elszabadul legerősebb jelenetében Candie, a dühös rabszolgatartó nagy erővel ráüt egy asztalra. A színész annyira beleélte magát a jelenetbe, hogy véletlenül összetört egy kristályüveget. Az elviselhetetlen fájdalom és a csöpögő vér sem állíthatta meg őt, hogy szerepben maradjon, és előadja ádáz, hatásosra sikeredett monológját. A jelenet után DiCaprio kezét be kellett varrni.

The post 10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket appeared first on Top Pont.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük