Alábbi összeállításunkban olyan párokat ismerhettek meg, akik látszólag sokban különböznek egymástól, azonban, ami a legfontosabb, hogy szeretik egymást.
1. Vincent Cassel és Tina Kunakey

Az 51 éves francia színész visszafogott menyegző keretében, augusztus 24-én, 2016-os megismerkedésük helyszínén, a franciaországi Biarritz-ban vette feleségül 30 évvel fiatalabb barátnőjét, Tina Kunakey-t. Érdekes belegondolni, hogy amikor randizni kezdtek, Cassel 49, míg Kunakey csak 19 éves volt.
2. Hafþór Björnsson és Kelsey Henson

Hafthor Julius Bjornsson azaz a Trónok harcából ismert HEGY 2018-ban házasodott össze feleségével, Kelsey Hensonnal. A lány pincérnő volt, és amikor bejött a HEGY egy italra, odament hozzá kérni egy autogramot. A 158 centis lány azonnal megtetszett a 205 centis sztárnak. Így indult ez a képtelen magasságokkal bíró szerelem.
3. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Priscilla Chan általános iskolai tanár, szereti a kutyákat, a főzőműsorokat, és néhány éve nem dolgozik, most végzett az orvosin. A férje ugyanis elég gazdag: ő Mark Zuckerberg Facebook-alapító. Chan elég komoly feltételeket szabott a kapcsolatukban: így például, hogy minden héten randevúznak egyszer, és van legalább száz perc szabadidejük, amelyet egyedül, munka és egymás nélkül töltenek el. A pár 2003 óta ismeri egymást, Zuckerberg házibulijában találkoztak, a vécé felé, sorbanállás közben. 2010-ben költöztek össze. 2011-ben lett közös kutyájuk. Sok időt töltenek a szabadban, társasozni is szeretnek, vasárnaponként pedig ázsiai kajákat főznek és esznek.
The post 10 fura sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak appeared first on Top Pont.