Íme néhány titkos csel, amit az ott dolgozóktól el lehet lesni, bár a legjobb, ha nem járunk túl gyakran ilyen éttermekben.

1) A legjobb időpont a gyorséttermezésre délben és este hétkor van.

A tökéletes időzítés meglepő módon ebédidőben (11-13 óráig) és vacsoraidőben (18-20 óráig), az étterem legforgalmasabb óráiban van. Bár ilyenkor lehetetlen asztalt találni, de garantáltan friss az étel.

2) Ha friss sült krumplit szeretnénk, kérjük só nélkül!

Közkedvelt gyorséttermi finomságot azután sózzák meg, hogy kiszedtek egy nagy adagot a forró olajból. Egy ilyen kérés miatt azonban kénytelenek kisütni egy újabb kör krumplit a számunkra.

3) A konyhából kiszökő illat a marketingfogás része.

Ahogy elhaladunk egy gyorsétterem mellett, nehéz megállni a finom ételek illatának csábítását, nem véletlenül! Sok étterem gondoskodik arról, hogy a főzés illata eljusson a kint sétálók orráigg. Sok helyen még a konyha ajtaját is szélesre tárják.

The post 10 gyorséttermi titok, amit sosem mondanának el appeared first on Top Pont.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük