Összegyűjtöttünk tíz olyan hírességet, akik szerintünk a leginspirálóbb és legmenőbb dolgokat tették azért, hogy világunk jobb hely legyen.

1. Ben Affleck és a kísérletei, hogy megmentse beteg barátja életét

1. Ben Affleck és a kísérletei, hogy megmentse beteg barátja életét

A két Oscar-díjas színész egy filmforgatás közben ismerkedett össze a 10 éves Joe Kindregan-nel, aki egy ritka idegrendszeri betegségben, a Louis-Bar-szindrómában szenvedett. Miután barátok lettek, Affleck hatalmas támogatója lett az őssejtkutatásnak, adománygyűjtést szervezett, és később beszédet mondott a fiú középiskolai ballagásán. Míg sok azonos betegségben szenvedő gyermek tizenéves koránál nem élhet többet, Joe megélte a 27 éves kort, hála a színész áldozatosságának.

2. George Michael és a titkos adományai

2. George Michael és a titkos adományai

A híres énekesről a halála után derült ki, hogy a legnagylelkűbb adakozók egyike volt, ugyanis adományait egész élete során névtelenül kezelte. A jótékonysági szervezeteken kívül senki nem tudta, milyen sokat adakozott a Grammy-díjas előadó.

3. Zach Galifianakis és a hajléktalan nő

Zach Galifianakis és a hajléktalan nő

Mielőtt híres lett, a Másnaposok sztárja gyakran vitte ruháit egy közeli mosodába, ahol egy Elisabeth Haist nevű nő dolgozott. Amikor a színész megtudta, hogy a 87 éves nő hajléktalan lett, vásárolt neki egy lakást. Zach és Elisabeth egyébként azóta is jó viszonyt ápol egymással, gyakran közösen vesznek részt a színész filmjeinek bemutatóin.

The post 10 híresség, aki jobb hellyé tette a világot appeared first on Top Pont.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük