Itt van azoknak a szereplőknek a listája, akik karrierjüket a 40-es években vagy azon túl kezdték. Arra ösztönözzük az olvasókat, hogy merítsenek ihletet a példájukból.
1) Morgan Freeman (50 éves korában)

Morgan Freeman nagymértékben ,,kifizette az árát” mielőtt világszerte elismerést és dicsőséget kapott. Freeman 34 éves korában debütált, majd sokáig eltűnt a képernyőről. Akkor vált sokak kedvencévé, amikor 50 éves korában Oscar-díjat nyert a “Daisy Miss Daisy” (Miss Daisy sofőrje) film miatt.
2) Tommy Lee Jones (47 éves korában)

Annak ellenére, hogy tehetsége volt a sportban, különösen a labdarúgásban Tommy Lee Jones az életét a színház és mozi számára szentelte. 47 éves korában azonban nyilvános elismerést és Oscar-díjat kapott a legjobb férfi mellékszereplőként a “The Fugitive” (A szökevény) filmben mutatott játékáért.
3) Melissa Ann McCarthy (41 éves korában)

McCarthy jelentős sikert és hírnevet szerzett a 2011-es ” Koszorúslányok ” című filmben. Számos díjra jelölték, köztük egy Oscar-díjra a legjobb női mellékszereplő színésznőnek, és bebizonyította a világnak, hogy a 40 nem az a kor, ami a karriered végét jelenti.
The post 10 színész, aki 40 éves kora után lett híres appeared first on Top Pont.