Következő cikkünkben olyan színészeket mutatunk be, akiknek egy balul elsült szerepválasztás nagyobb foltot hagyott, mint amekkorát felfelé nyilaló karrierük elbírt volna.
(1) Taylor Lautner

A fiatal, karakteres Lautner a Twilight megjelenése után azonnal nagy hírnevet szerzett magának, de miután a sorozat véget ért, nem tudta, mit is kezdjen magával. Az Elhurcolva című film, amiben szerepelt igencsak rontott helyzetén. Igaz, maga a film végül nem lett totális csőd, de a kritikusok Lautner alakítását egyenesen rettenetesnek nevezték. A színész azóta is próbálja újraéleszteni karrierét, eddig nem sok sikerrel. Összes filmje, ami a Twilight után jelent meg elég rossz minősítést kapott.
(2) Demi Moore

Demi Moore karriere a 80-as években kezdődött, és a 90-es években ő volt az egyik legjobban megfizetett színésznő. Akkor még nem tudta, hogy a szerep, amire mindennap olyan nagy erőbedobással készül az edzőteremben, végül folttá válik ragyogó hírnevén. Striptease című filmje 6 Arany Málna-díjat kapott, és majdnem az évtized legrosszabb filmjének titulálták. Moorenak is kijárt a negatív kritika, amit meg is kapott, bőven. Még a G.I Jane című filmben való szereplése sem volt elég ahhoz, hogy a 90-es években felépített karriere újra egyenesbe jöjjön.
(3) Brendan Fraser

Ez az a szerencsétlen eset, amikor ugyanaz a szerep, ami először híressé tette a színészt, végül cserbenhagyta. Frasner már bőven A Múmia megjelenése előtt híres volt, de ez volt az a film, ami igazi sztárrá tette. A film második része is sikeres volt, a harmadik rész az, ahol felborultak a dolgok, a rajongók kiakadtak, Brendan karriere pedig a veszélyzónába került. Egészen 2014-ig, a színész minden évben számos szerepet vállalt, de egyik sem lett túlságosan sikeres.
The post 10 színész, akikért milliók rajonganak, mégis B kategóriás filmekben kötöttek ki appeared first on Top Pont.