Mindenki hallott már rajzfilmkoppintásokról – az eredeti rajzfilm borzalmas másolatairól. Íme 12 fantasztikus animációs film, amit lekoppintottak
1) Kalandra fel! (2011-2018) vs. The Legend of Lucky Pie (Lucky Pie legendája, 2015-)

Az utóbbi rajzfilmsorozat két kínai művész, Yimumu és Tim Chan szüleménye. Az első, mindössze 12 perces epizódot 2015 januárjában mutatták be. Eddig további hármat készítettek, mert a két alkotó otthon, nem egy profi animációs stúdióban dolgoznak. Sokan a Kalandra fel! Paródiájaként tekintenek a kínai művészek epizódjaira, és sokan várják a következő részt.
2) Madagaszkár (2005) vs. Life’s a Jungle: Africa’s Most Wanted (Az élet egy dzsungel: Afrika kedvence, 2012)

Egy Pip nevű kutya történetét követhetjük végig, aki egy szafari során elveszett a dzsungelben, így kénytelen alkalmazkodni az ottani körülményekhez. Nem hangzik ismerősen? Life’s a Jungle egy égbekiáltó Madagaszkár-utánzat borzalmas animációval, kiszámítható cselekménnyel és szegényes szinkronnal.
3) Merida, a bátor (2012) vs. Kiara the Brave (Kiara, a bátor, 2011)

Kiara the Brave egy indiai rajzfilm, amit 2012-ben mutattak be az Egyesült Államokban. Bár a cselekménynek semmi köze a híres Pixar animációs filméhez, a Merida, a bátoréhoz, az indiai filmet kiadó céget plágium vádjával illették a borítókép miatt, melyen a vörös hajú Kiara látható, aki ráadásul még csak nem is főszereplő.
The post 12 fantasztikus animációs film, amit nevetségesen lekoppintottak appeared first on Top Pont.