Nos, egyes színészek és színésznők hasonló dolgokat csináltak, miközben egy szerepre készültek. Szóval adjuk meg nekik a tiszteletet az elkötelezettségükért.
1) Charlize Theron A rém című filmben

Van valami figyelemreméltó ebben a filmben, amely Charlize Theron-t a Hollywood egyik legjobb színésznői közé emelte fel. A színésznő sok mindent megtett, hogy Monster szerepében játsszon, amely három tekintélyes díjat kapott, köztük az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot és a Screen Actors Guild-ot.
2) Anne Hathaway A nyomorultakban

A haldokló prostituált szerepe életre keltette Anne Hathawayt. Mindannyian tudjuk, hogy ő nem egy túlsúlyos hollywoodi sztár, Anne-nek mégis 7 kg-t kellett fogynia a szerep elnyeréséért. A film első felében 4-t, majd a második részében a zablisztes tésztás diétáján keresztül további 3-t fogyott, ami az ő mértékéhez képest óriási teljesítmény.
3) Michelle Williams az Egy hét Marilynnel című filmben

Marilyn Monroe-t eljátszani nem egyszerű feladat, és ezzel Michelle Williams is egyetértett. Williamsnek problémája volt a Marilyn lélegzetelállító hangjával, ezért Marilyn régi interjúit hallgatta, hogy a tökéletes hangot át tudja adni a nézőknek. Egy interjúban elmondta, hogy milyen volt Marilyn-t eljátszani. “Volt egy érzés bennem, hogy minél többet sétáljak, mivel úgy nézek ki mint egy léggömb. ”Ez az a munka, amit el akartam kezdeni a lehető leghamarabb, mert nem akartam, hogy ezek a gondolatok járjanak a fejemben, amikor egy jelenet közepén vagyok. ”
The post 12 híres színész, aki valami őrültséget csinált egy szerepért appeared first on Top Pont.