A kedvesség a legradikálisabb dolog a világon, és a kedvesség egyetlen cselekedete, legyen az bármilyen kicsi is, soha nem vész kárba. A legapróbb gesztus, bármilyen “ó, ez semmiség” megváltoztathatja valaki napját, sőt, talán még az életét is. Egy vadidegen emberrel való kötődés tetováláson keresztül, a hajad felajánlása egy jó cél érdekében, vagy egy állat etetése – – nem számít, mit teszel, ha a nap végén egy hatalmas mosolyt csalsz valaki arcára.
Olyan emberek történeteit gyűjtötte össze, akik vagy adakozó, vagy fogadó oldalon voltak a kedvességben, és szeretnénk megosztani veletek.
 
Woody Harrelson segített kiköltözni!

Kiálltam egy tetoválószalon elé, és arról kérdeztem az embereket, hogy akarnak-e egy tetkót.. Egy srác jelentkezett, úgyhogy egy vadidegen és én egymás arcát tetováltattuk magunkra!

Pár másodperce hangzott el az “Igen”!

A zene mindenkié!

Azért növesztettem meg, hogy el tudjam adományozni!

Valaki ezt ragasztotta a vasútállomás ablakára..

A szomszédomnak volt egy növénye egy kartondobozban, nekem pedig volt egy tartalék cserepem, ezért bedobtam egyet az ajtajánál egy cetlivel. Másnap erre nyitottam ki az ajtót.

Vizet adott a kacsa-családnak!

Búvárkodás közben találtam egy drónt, rajta egy kamerával. Sikerült megtalálni a tulajdonost!

Évről-évre játékokat készítenek a gyerekeknek!

Gyere pajti, igyál!

Ez a férfi megengedte, hogy egy olyan speciális igényű személy, akit nem ismert, megfogja a kezét egy zsúfolt buszon…

Remekül csinálod! – fogalmam sincs, hogy kitől kaptam!

3 évvel ezelőtt egy idegen megmentette az életemet. Jelentkeztem vese donornak, és Ő volt az személy, aki megkapja majd!

Egy orosz nagypapa minden évben óriási újévi kártyákat készít a jégen, hogy boldoggá tegye a környéken élőket!