Íme tizenöt példa, amikor egy híres színészt teljesen kivágtak egy adott filmből.
1) Kevin Costner – A nagy borzongás (1983)

Évekkel azelőtt, hogy nagy név lett volna belőle, Kevin Costner egész jelentős szerepet kapott Lawrence Kasdan 80-as évekbeli klasszikusában, a Nagy borzongásban. A karaktere, Alex öngyilkosságot követ el a film elején, és a barátai összegyűlnek a temetésére. Egy hónapig próbálták a jeleneteket, és Kevin Costner számos flashbackben szerepelt volna, míg végül a vágás során máshogy alakult. Csak egy egészen apró jelenléte maradt meg: a csuklója látszik az egyik jelenetben, egy villanás erejéig a temetésnél.

2) Mickey Rourke – Az őrület határán (1998)

Terrence Malick sok színésznek ajánlotta már fel élete lehetőségét, hogy egy igazán legendás filmessel dolgozzanak – de azt már nem tudja garantálni, hogy viszont is látják majd a teljesítményüket a nagyvásznon. Mickey Rourke jelenetei is végül a kukában landoltak, és szegény színész nagyon szomorú is volt, hogy az eddigi legjobb alakítása végül nem jutott el a mozikba. Azért a DVD extrái között helyet kapott.
3) Rachel Weisz – To The Wonder (2012)

Ezt a vágást is Malick követte el. A színésznő három hónapig forgatott, egy Dinah nevű karaktert játszott volna, aki Ben Affleck karakterének egyik barátja lett volna. Weisz tudta, hogy Malick hajlamos teljes karaktereket elsüllyeszteni, és hogy lehet, hogy a szerepe sose lát napvilágot. “Remek lehetőség volt vele dolgozni, de sajnálom, hogy senki nem láthatja majd a munkám eredményét.”
4) Chris Cooper – A Kör (2002)

A kultikus horror, a Kör egyik korai verziójában az Oscar-djas Chris Cooper egy gyerekgyilkost alakított, akit Naomi Watts karaktere éppen vallatott. A film végén újra feltűnt volna, mikor Watts már tudatában van a kazettát sújtó gyilkos átoknak, és eljuttat egy másolatot a gyilkosnak. Az előzetes vetítések alatt viszont a tesztközönség szerint Cooper felbukkanása zavaró volt – konkrétan többet akarták látni őt a filmben – a stúdió erre meglepő módon kiírta, és kivágták mindkét jelenetet.
The post 15 híres színész, akiket teljesen kivágtak egy-egy filmből appeared first on Top Pont.