Ezek a színészek elnapolták a visszavonulásukat, hogy a filmvásznon további sikereket érjenek el.
1) Anthony Hopkins

Anthony Hopkins minden idők egyik legnépszerűbb gonoszát játszotta, és nemzetközi hírnévre a Bárányok hallgatnak című filmben, Hannibal Lecterként nyújtott eszméletlen alakításáért. Az iparban az Oroszlán télen (1968) című filmmel debütált. Egy évvel ezelőtt 2020-ban a The Father című filmben látható teljesítményéért pedig Oscar-díjat kapott, így 83 éves korában ő lett a legidősebb színész, aki megnyerte a díjat.
2) Meryl Streep

72 éves korára Meryl Streep korunk és valószínűleg Hollywood történetének egyik legjobb színésznője lett. Számos produkción dolgozott, sorra nyerte a díjakat és jelöléseket. A Kramer kontra Kramer című filmjével szerezte első Oscar-díját. Az egyik legutóbbi alakítása, amely lenyűgözte a közönséget szerte a világon, Miranda Priestly szerepe volt az Ördög Pradát visel (2006) című filmben. Legutóbb A végzős bál és a Szabad szavakban láthattuk a vásznon, mindkettő 2020-ban jelent meg. Jelenleg a “Don’t look up” produkcióján dolgozik Janie Orlean szerepében.
3) Glenn Close

Glenn Close a 70-es évek közepén kezdte színészi karrierjét, viszont hírnévhez csak a Végzetes vonzerő után jutott. A 74 éves színésznő nemcsak számos alakításáért, hanem sokoldalúságáért is hollywoodi ikonnak bizonyult, mindkettő számos díjat és elismerést hozott neki. Legutóbbi filmje a 2020-as Vidéki ballada az amerikai álomról.
4) Samuel L. Jackson

A 72. életkorát betöltő Samuel Jackson színészi karrierje alatt több, mint 100 filmben szerepelt.  A legismertebb alakításai közé tartozik a Jurassic Park (1993), vagy Tarantino Ponyvaregénye (1994). Nemrégiben elvállalta, hogy tovább alakítja Nick Fury-t a Marvel Univerzumban levő S.H.I.E.L.D  sorozatban. Ebben az évben olyan filmekben láthatjuk majd, mint a Sokkal több mint testőr 2 és a Spirál: Fűrész hagyatéka.
The post 15 híresség a 70-es éveikben, akik még mindig lenyűgöznek minket előadásaikkal appeared first on Top Pont.