Következő cikkünkben 10 bájos színésznőt gyűjtöttünk össze, akik sima hölgyek szerepeiről lettek híresek.
1) Agymenők

Mayim Bialik világszerte híres lett, miután csatlakozott a nagy népszerűségnek örvendő Agymenők című sitcom csapatához. Szinte mindnyájan Sheldon Cooper egyszerű, de intelligens és sajátos barátnőjének szerepével társítjuk őt.
Érdekesség, hogy a sorozatban Amy idegtudósként dolgozik, Mayim Bialik színésznő pedig ténylegesen doktorált az idegtudományban.
2) The Duff

A film cselekménye meglehetősen triviális: egy iskolai történet azokról, akik népszerűek társaik körében, és azokról, akiket fiatalkorukban megjelenésük miatt figyelmen kívül hagynak.
Mae Whitman valóban életre keltette a népszerűtlen, de okos iskolás lány, Bianca karakterét, és ez a film nagy népszerűséget hozott a színésznőnek.
3) Trónok harca

A bátor női lovag, Tarth-i Brienne szerepe lett az első komoly munka Gwendoline Christie brit színésznő számára. És bár a színésznő híres magasságáról (191 cm), személyisége nagyon különbözik a karakterétől: Gwendoline nőies és elegáns, aki szereti a magassarkút és az élénk sminket.
Annak érdekében, hogy erős és férfias karakterré váljon, Gwendoline-nak le kellett vágnia hosszú haját, keményen edzenie és megtanulnia lovagolni és karddal harcolni.
The post 9 gyönyörű színésznő, akik egyszerű hölgyeket alakítottak legismertebb szerepükben appeared first on Top Pont.