Nem is húzzuk az írást, következzék 9 nagyszerű vígjáték!
1) “Ha rég nevettél és szereted a zenét” – Tökéletes hang (2012)

Beca a főiskolán úgy érzi, valahogy egyik klikkbe se tartozik bele. Végül kisebb nyomásra csatlakozik az iskola acapella csapatába, új ötleteire azonban nem bizonyul mindenki vevőnek. Barátságok és szerelmek szövődnek, de a tét nagy, az énekcsoportok versenye pedig újabb kihívásokat tartogat.
2) “Ha besokalltál a romantikától” – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003)

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő magazin “Hogyan”-rovatának írója, hétről hétre tanácsokkal látja el a magazin olvasóit, ám titkon arra vágyik, hogy komoly gazdasági és politikai témákról írhasson. Elérkezik számára a nagy esély: ha megírja ezt a kiemelkedő sztorit, előléptetést kap, és végre arról írhat, amiről csak akar. Egyetlen dolgot kell csak tennie: el kell veszítenie egy pasit 10 nap alatt. Kiszemeltje Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a tehetséges reklámügynök, aki viszont azt a feladatot kapja, bolondítson magába 10 nap alatt egy nőt.
3) “Ha számítottál rá, de nem hívtak meg egy esküvőre” – Koszorúslányok (2011)

Annie nem túl szerencsés az életben. Még mindig nem talált rá az igazi, nem veti fel a pénz sem, de amikor megtudja, hogy legjobb barátnőjét, Lilliant eljegyezték, elhatározza, hogy koszorúslányként mindenben segíteni fogja őt. Valahogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, és a koszorúslányok olyan kalandokba keverednek, melyeket egész életükben emlegetni fognak.
The post Fergeteges vígjátékok, amelyek garantáltan felvidítanak, ha rossz napod van appeared first on Top Pont.