Nagyon sok ember szeretne sorozatokat nézni, de nehéz olyan helyet találni, ahol ezt vírusmentesen és ingyen megteheti. A sorozatok online régen sokkal jobban elérhetőek voltak, nyilván mára azért csappanta meg a számuk, mert a szellemi tulajdon értéke szignifikánsan felértékelődött. Ez így helyes. De akkor hol lehet mégis manapság Magyarországon?

El lehet kezdeni kutakodni és a dark weben tuti, hogy minden megtalálható, de nem érdemes kockázatni. Lehet nézni a s sorozatmaxon, lehet nézni a sorozat.eu-n, episode.hu-n és lehet nézni a Catch The Net-en. És igazából ennyi. A régi nagyok, mint a dmdamedia és a jobbmintatv mára már nem igazán opció a sok felugró hirdetések miatt. És ezek a hirdetések nyilván nem a biztonságos Google rendszeréből származnak, hanem minden féle random helyről, szóval nem biztonságosak. Ezek után arra alapozni, hogy nekik ez hosszútávon megéri, nem igazán lehet. Ha rám hallgattok, ezeket mostmár elkerülitek.

Szóval van még sok hely ahol lehet nézni sorozatokat online, de azért csappan a számuk jelentősen. Személy szerint a Catch The Net-et ajánlom, ott olyan felülettel találkozol, ami nagyon szépen mutat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük