Felújítás tájékán az ember szembesül azzal, hogy ha csak egy kicsit is minőségi burkolatot szeretne, akkor bizony le kell mondani a multik világáról és bele kell vetődni a kisebb kereskedésekbe. Viszont amikor szembesülnek az emberek, hogy mennyi csempebolt van a piacon, akkor nem fognak tudni dönteni. Viszont ez talán nem is olyan egyértelmű és egyszerű, mint amennyire elsőre hangzik. Természetesen számos faktor befolyásolja azt, hogy kinek hova kell mennie, de azért végülis lehet egy átlagot venni, hogy melyik szaküzlet jó és melyik nem.
Először is érdemes megnézni a bemutatótermet. A webáruházakat csempe esetében nekifutásból el is lehet felejteni. Nem csak a színek és a design pontatlansága miatt, de azért is mert nagyon sok esetben megbízhatatlanok. Elvesznek a rendelések, eltűnik a weboldal, nem foglakoznak a reklamációkkal stb. Így maradnak a csempeboltok. A szaküzletek nyilván egy kialakított terméklistával dolgoznak, de szinte biztos, hogy ami burkolat, azt könnyebben és olcsóbban be tudják szerezni.

Ezek után érdemes lehet megnézni az árakat és a minőséget. Ez a két változó általában egyenesen arányos. De nem mindig. Ilyenkor kell megkeresni a csempebolt eladóit, tulajdonosait és kikérni a tanácsukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük