Cikkünkben olyan színésznőket gyűjtöttünk össze, akikről soha nem találtuk volna ki, hogy egyes projektjeik forgatása alatt gyermeket vártak.
(1) Gillian Anderson — X-akták

A fiatal színésznő épphogy megtudta, hogy karriere eddigi legnagyobb szerepét kapta meg, közvetlenül a forgatás előtt terhes lett. A stúdió főnökei megpróbálták lecserélni a színésznőt, de Chris Carter, az ügyvezető producer senki másnak nem akarta adni Dana Scully szerepét. Az egyre növekedő hasát túlméretezett pólókkal és jó kameraállásokkal leplezték. Egyébként Gilllian végül Piper Marunak nevezte el kislányát, ami a sorozat egyik epizódjának a címe.
(2) Cynthia Nixon — Szex és New York

Talán már tudjátok azt, hogy Sarah Jessica Parker titokban tartotta terhességét a sorozat alatt, de nem ő volt az egyetlen várandós sztár. Cynthia Nixon is gyereket várt, de mivel karaktere, Miranda szintén várandós volt, ezért semmi szükség nem volt eltakarni növekvő hasát.
(3) Lisa Kudrow — Jóbarátok

A negyedik évadban Lisa Kudrow karaktere, Phoebe azért egyezik bele, hogy féltestvére számára béranya legyen, mivel Lisa a való életben terhes volt. De Phoebe hármasikreset várt, Lisa pedig csak egy gyerekkel volt várandós, így a sorozatban párnákkal oldották meg, hogy hasa nagyobbnak tűnjön.
(4) Julia Roberts — Ocean’s Twelve

Vicces, hogy Julia Roberts egy olyan nőt alakított a filmben, aki csak eljátszotta, hogy terhes, miközben Julia valójában az volt. Ugyan a filmnek nem volt nagy sikere, a színésznő gyönyörű és egészséges ikreknek adott életet.
The post Színésznők, akik forgatás alatt jöttek rá, hogy babát várnak appeared first on Top Pont.